Nieuwe website online

2 sep - Het is zover! De nieuwe website is online. Na een lange periode van onderzoek, oriƫnteren en programmeren is de website zover klaar dat hij de plaats van de oude website kan innemen. Per 1 september wordt iedereen dan ook omgeleid naar de nieuwe website. De komende maand zullen er nog volop ontwikkelingen plaatsvinden. Daarvoor zijn we ook nieuwsgierig naar jullie wensen. Ga daarom snel kijken hoe de site er uitziet en laat vervolgens via 'Website wensen' jullie feedback achter. Om dat te kunnen doen moet je inloggen op je persoonlijke ledenpagina en kun je ook meteen zien wat voor mogelijkheden daar aanwezig zijn. DE NIEUWE WEBSITE

Inschrijving clubkampioenschappen geopend

31 aug - Zondag 27 september wordt voor alle leden van Hylas de clubkampioenschappen georganiseerd. Voor alle jeugdleden t/m 15 jaar (C-junioren) is er een meerkamp over 4 of 5 onderdelen. Oudere atleten of lopers kunnen kiezen uit een atletiekmeerkamp (5 onderdelen), een sprint-3-kamp (100m - 200m - 300m) of een loop-2-kamp (800m - 3000m). Ook voor onze recreatieve of prestatielopers een uitdaging om mee te strijden voor de titel van Clubkampioen 2020. Inschrijvingen via Atletiek.nu

Zaterdagtrainingen - geen inschrijving - nieuwe tijden en locaties

31 aug - Vooraf inschrijven is vanaf 5 september niet meer nodig voor de zaterdagtrainingen. Ook de tijden en locaties zijn aangepast zodat jullie weer zoveel mogelijk met elkaar kunnen afspreken. Lees meer.

Hardlooproute Oudorperhout wordt officieel geopend door de wethouder v

27 aug - Op 2 september is het dan eindelijk zover. De nieuwe Alkmaarse hardlooproute Oudorperhout wordt officieel geopend door de wethouder van Sport, Pieter Dijkman. Om 16:00 uur start de ceremonie die vanwege corona heel beperkt ter plekke wordt gehouden. Een woordje met officiƫle openingsdaad, onthulling van het overzichtsbord, een groepsfoto met bestuursleden van Hylas en een foto-moment van hardlopers in actie. Een gebeuren waarbij diverse media aanwezig zijn en waar een half uur voor gepland staat. De route gaat vanzelfsprekend door en rond de Oudorperhout, een gebied dat door menigeen bijzonder gewaardeerd wordt door het oorspronkelijke karakter, de 5 molens en de bereikbaarheid. Het parcours is 5 km lang, is een ronde met officieel startpunt bij de kruising Munnikkenweg/Kasteellaan waar het overzichtsbord staat. Iedere hardloper, van welk niveau dan ook is uitgenodigd om met ongeacht welk hardloopdoel gebruik te maken van deze route volgens keurig route aangevend paaltjes. Zeg het voort. Voor informatie over hardlopen wordt verwezen naar Atletiekvereniging Hylas, het Alkmaarse hardloopkenniscentrum voor beginnende lopers, voor prestatielopers tot en met competitie lopers en Atletiek.

Kanaalloop op 16 augustus 2020 Drieluik als Hylas corona alternatief v

18 aug - Het was warm om niet te zeggen erg warm en benauwd maar toch hebben afgelopen zondag 10 lopers de nieuwe Hylas Kanaal loop gelopen. 7 lopers namen het parcours van 10 Engelse mile en 3 de 10km. Lees meer.

Trainingsloop gepland op zondag 16 augustus om 9.00 uur.

12 aug - Beste Hylassers, Maria en Bas hebben hun eerder aangekondigde trainingsloop / persoonlijke trainingswedstrijd voor zondagochtend aanstaande nu definitief gepland, niet 10:00 uur maar in verband met de warmte met start om NEGEN uur, 9:00 uur. De route start zoals gemeld vanaf ons Hylas clubgebouw. Er is geen speciale inschrijving. Ieder lid is welkom om met een groepsgevoel deze "standaard persoonlijke uitdaging" aan te gaan en kan gewoon om negen uur weg. Let wel, de 1,5 meter afstandsregel is van toepassing. Na deze loop is er op ons terras koffie, thee of water te drinken en kan er gezellig nagepraat en vergeleken worden voor lering en plezier.
Lees hier meer nieuwsberichten of bekijk meer foto's. Heb je zelf ook een nieuwsbericht? Meld het dan hier aan.

Heb je belangstelling en wil je meer weten?

Kom dan eens, geheel vrijblijvend, een paar keer mee sporten. Hier kun je daar meer informatie over vinden.

Uitslagen

22 sep 2019 Clubkampioenschappen (foto's)

25 aug 2019 Sprintwedstrijd

29 jun 2019 Pupillen Speedmeerkamp

Alle uitslagen

Persoonlijke records

8 mrt. Femke Hidding - 600m - 2:07,06

6 sep. Olivier Kleine Koerkamp - 80m - 12,32

5 sep. Luuk Zwanenburg - 3 kamp - 1582

23 aug. Fiona Lindaya - 800m - 2.59.93

23 aug. Yordi Verkroost - 800m - 2:14.24

8 aug. Mark Roosien - 400m - 49.83

11 jul. Benthe Heerema - Kogelstoten - 3.34m

Alle pr's

Clubrecords

13 sep. Lana Broers - 7 kamp - 4255

5 sep. Quinten Orij - 3 kamp - 1327

2 sep. Nina van Diepen - 3000m - 10:40,75

2 sep. Bram Westland - ver - 5,68

28 aug. Peter Jan Laverman - 1500m - 4:15,83

Alle clubrecords Nieuw clubrecord?