Nieuws

9 maart gaat Start to Run weer van start

4 feb 2019 - Ben jij geen sporter en lijkt het je leuk om op een verantwoorde wijze wat aan je conditie te doen, doe dan mee met Start to Run. Lees meer.

Brons voor Hylas op NK Indoor Masters

3 feb 2019 - Peter Jan Laverman heeft op de NK Indoor voor masters in Apeldoorn bij de M35+ de bronzen medaille gehaald op de 800m (2:00,95min). De hele maand februari staat dit jaar in het teken van verschillende Nederlandse Kampioenschappen. Volgend weekend staan het NK Indoor voor junioren (Apeldoorn) en het NK 10km op de weg (Schoorl) op de planning. Het weekend van 16 en 17 februari is het de beurt aan het NK Indoor voor senioren (Apeldoorn) en in het laatste weekend van februari vindt nog het NK Cross (Emmeloord) plaats.

Hylas runningshirt

27 jan 2019 - Vanaf heden is het nieuwe Hylas runningshirt te bestellen. Dankzij onze sponsors kunnen wij het shirt tegen een gereduceerde prijs van 15 euro aanbieden. Lees meer.

Hylas succesvol op Nationale C- & D-spelen

20 jan 2019 - Lana Broers (MJD2) is eerste geworden op de 60m Horden tijdens de nationale C- & D-spelen op de indooratletiekbaan in Apeldoorn. Met de 9,59s verbeterde ze bovendien haar eigen clubrecord. Op deze officieuze Nederlandse Kampioenschappen voor 11- tot 15-jarigen waren er ook podiumplaatsen voor Tim Posthuma de Boer (JJD1). Hij won zilver op ver (4,56m) en brons op 60mH (10,35s PR). Lees meer.

Coördinator EBHO-spullen gezocht!

17 jan 2019 - We hopen het zo min mogelijk nodig te hebben, maar in geval van nood hebben we bij Hylas een EHBO-koffer, cold-packs, een AED. Tenminste... als de aanvulling en vervanging van deze spullen wordt verzorgd. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die zich ontfermt over het controleren, aanvullen en vervangen van de EHBO-spullen. Een klusje voor iemand die dat een paar keer per jaar wil doen en met wie we contact kunnen opnemen als er iets gebruikt is of mist. Interesse? Laat het ons weten!

Trainingsdagen Gent 2018

14 jan 2019 - Frank had dit jaar weer Gent georganiseerd. We gingen er heen met een groep van 14 atleten, en natuurlijk Jinte. We vertrokken op donderdag ochtend richting Gent, en verzamelden bij de indoor hal voor de eerste training. Het was even wennen op de blauw/grijze baan maar het was er in ieder geval lekker warm om goed te kunnen trainen..... Lees meer.

Club van 100 draagt bij aan atletiekmateriaal

1 jan 2019 - Sinds een jaar heeft Hylas een Club van 100. Een groep mensen die Hylas namens hun onderneming of op persoonlijke titel een warm hart toedraagt. Het bedrag dat dit oplevert wordt door de Club van 100 aan de vereniging besteed. In 2018 heeft de club van 100 op aanraden van een aantal trainers verschillende atletiekmaterialen beschikbaar gesteld. Dit betrof foam horde-balkjes voor nog scherpere horden-techniektrainingen; fluitballen voor werpoefeningen en beugels die voorkomen dat de hoogspringlat na een mislukte poging op de mat (en onder een atleet) terecht komt. Amy Bruin-Burger heeft het materiaal namens de Club van 100 aan trainerscoördinator Joop Wiersema overhandigd. Voor meer informatie over de Club van 100 kunt terecht bij Theo van der Schaaf.

Contributie 2019

21 dec 2018 - De contributie voor 2019 is bekend en staat op de website. De bedragen zijn licht verhoogd conform de consumentenprijsindex zoals bepaald in het huishoudelijk reglement. In het eerste kwartaal wordt ook de afdracht voor de atletiekunie betaald. Dit termijnbedrag is dus hoger dan de bedragen voor de overige kwartalen.

Gelukkig nieuwjaar

18 dec 2018 - Het bestuur van AV Hylas wenst iedereen een sportief 2019! Kom jij ook op de altijd weer reuze gezellige nieuwjaarsborrel? Iedereen is op zondag 6 januari welkom van 15:00 tot 19:00 uur.

Jubileum B.O.L.

17 dec 2018 - Jubileum B.O.L. 10e Burgemeesterskwartier Oudejaars Loop Alkmaar Lees meer.