Nieuws

Geef je op voor de wijn- en bokbieravond

7 okt 2019 - Op vrijdagavond 15 november vindt de jaarlijkse bokbieravond weer plaats. Om het feest helemaal compleet te maken, serveren we dit jaar ook witte- en rode wijn. Voor elk wat wils dus! Schrijf je hier in. Lees meer.

Hylas goed vertegenwoordigd bij Damloop 2019

29 sep 2019 - Het weekend van 21 en 22 september stond in het teken van de Dam tot Damloop en Damloop by Night. Vele Hylaslopers deden mee op één van de afstanden. Om voor het eerst 5 of 10 Engels Mijl hardlopend te volbrengen, het verbeteren van je PR of gewoon voor de gezelligheid. Topprestaties waren er dan ook in vele soorten en maten. Van de Racerunners op de 600m tot Daniëlle van Dorth (2e) en Rob Nijssen (3e) op het erepodium van de Damloop by Night.

Clubkampioenschappen in de zon

29 sep 2019 - Zondag 22 september vonden de clubkampioenschappen 2019 van Hylas plaats. Waar deze wedstrijd traditiegetrouw in de regen wordt afgewerkt, scheen dit jaar verrassend de zon. Door alle categorieën werd gestreden op een vierkamp. Daarnaast werden diverse estafettes gelopen. Mede dankzij het mooie weer en de hulp van alle vrijwilligers een geslaagde dag. Tijdens de wedstrijd zijn veel foto's gemaakt door een aantal leden van fotoclub Koedijk. Zij waren de hele dag aanwezig. Hun resultaten zullen binnenkort te zien. Uitslagen Clubkampioenschappen 2019

Meisjes pupillen A tweede bij NK estafette

28 sep 2019 - Tijdens de NK estafette in Amstelveen zijn de meisjes pupillen A tweede geworden op de 4x60m. Met die tijd hebben ze ook het zeventien (!) jaar oude clubrecord (34,4) uit de boeken gelopen. De jongens A1 moesten helaas wel in een hoosbui lopen, desondanks werden ze derde in hun serie.

Lana Broers Nederlands kampioen meerkamp

23 sep 2019 - Hylas-atlete Lana Broers is in het weekend van 21/22 september 2019 in Zoetermeer Nederlands kampioen op de meerkamp geworden. Met deze prachtige prestatie is de junior D dit jaar in haar leeftijdscategorie de beste allround-atlete van Nederland! Lees meer.

Twee pupillenteams op podium bij competitiefinale

16 sep 2019 - 14 september was een uitstekende dag voor de pupillen van Hylas. Tijdens de competitiefinale in Heerhugowaard werd door twee van de drie aanwezige teams het podium bereikt. Lees meer.

Grote Clubactie

13 sep 2019 - Ook dit jaar doet Hylas weer mee met de Grote Clubactie! Het streven is een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen om leuke activiteiten voor de jeugd te organiseren, zoals het kampeerweekend, een filmavond of een leuke teambildingsactiviteit. Met uw steun hopen we dit voor elkaar te kunnen krijgen, dus steun Hylas met de Grote Clubactie! Geen Hylas-jeugdlid bij jouw in de buurt of heb je hem of haar net gemist, geen probleem. Je kan nu ook online de loten voor Hylas kopen!

Looptrainer iets voor jou?

8 sep 2019 - Vind jij het leuk om lopers de juiste techniek op de baan bij te brengen en lopers te begeleiden bij een lange duurloop in de duinen. Geef je dan snel op. De LT2 opleiding start 30 september. Lees meer.

Zaterdag 14 september gaat Start to Run weer van start

8 sep 2019 - Het is een hardloopprogramma speciaal voor beginnende hardlopers. Onder begeleiding van een fysiotherapeut, een diëtist en gediplomeerde trainers leer je hardlopen. Lees meer.

Vetverbrandingsloop vanaf 16 september weer vanaf de baan.

8 sep 2019 - Morgen is de laatste maandag dat de vetverbrandingsloop start vanaf de parkeerplaats bij het Duinvermaak. Neem voor de zekerheid je lampjes mee. Maandag 16 september starten we weer vanaf de baan. Haak jij ook weer aan?