Nieuws

Heren team Hylas promoveert naar 1e divisie!

18 sep 2017 - Afgelopen zondag stond het heren team van Hylas aan de start van de competitiefinale. De finale vond plaats in Naaldwijk bij Olympus70 en samen met 11 andere verenigingen werd uitgemaakt welke 4 teams er naar de 1e divisie zouden gaan promoveren. Na een spannende strijd stond de ploeg met een 3e plaats op het podium en komen ze volgend jaar uit in de 1e divisie! Lees meer.

Eilandspolderloop 10 km en halve marathon

17 sep 2017 - Op 8 oktober organiseert de Stichting Eilandspolderloop weer het hardloop evenement in de Rijp. Je kunt verschillende afstanden lopen. Lees meer.

Tweede BergermeerRun - inschrijving gestart

12 sep 2017 - Na een succesvolle eerste BergermeerRun wordt dit jaar dit evenement opnieuw georganiseerd. Op 23 september zal het sportveld aan de Beethovensingel opnieuw omgetoverd worden tot een gezellig sportevenement voor jong en oud. Lees meer.

Clubkampioenschappen 2017 in aantocht

5 sep 2017 - In het laatste weekend van september vindt dit jaar de clubwedstrijd plaats. Voor zowel baanatletiek als recreanten. Hoe meer deelnemers, hoe meer vreugde! Lees meer.

Vetverbrandingsloop vanaf 18-9 weer vanaf de baan

5 sep 2017 - Maandag 11 september is de laatste keer dat we vanaf het Duinvermaak starten met de vetverbrandingsloop.

Mael Kramer wint brons op C - spelen

29 aug 2017 - Afgelopen weekend vonden de Nationale C-Spelen (Nederlands Kampioenschap voor junioren C) plaats in Amsterdam. Namens Hylas deed Mael Kramer mee aan de 100m horden en 300 meter horden. Op de 100m horden veroverde Mael het brons en liep hij een clubrecord met 13.79 sec! Op de 300m horden werd hij knap 4e in 41.68 sec. Lees meer.

Mooie video van de training van een jeugdgroep

27 jul 2017 - Vorige week vond de laatste training voor de zomervakantie plaats voor de jeugdgroep met een beperking. De afgelopen 11 weken heeft de groep onder de deskundige leiding van trainsters Nicole, Michelle en Zoe, getraind. Na de laatste training kregen alle deelnemers een medaille, atletiek diploma en een ijsje! Nicole heeft een mooie video van een aantal trainingen gemaakt. In de laatste week van de zomervakantie gaan de trainingen voor deze groep weer verder!

Alkmaarse vrijwilligers worden bedankt

27 jul 2017 - Heb jij je als vrijwilliger voor Hylas ingezet? Dan wordt er speciaal voor jou een feest georganiseerd! Voor alle Alkmaarse vrijwilligers organiseert Vrijwilligerscentrale Alkmaar een bedankfeest op donderdag 28 september 2017 in Podium Victorie. Meer informatie Kom jij ook? Schrijf je in

Drie september SwimRunFun

19 jul 2017 - SwimRunFun voor het goede doel. 't Baafje Heiloo. SwimRunFun

Drie finale plaatsen Hylas atleten op NK Senioren

19 jul 2017 - Met 3 finale plaatsen voor Paul, Jetske en Danielle, een halve finale plaats voor Floortje en een sterke race van Jeroen was het NK senioren erg succesvol. Daarnaast werden er ook nog 2 clubrecords verbroken! Lees meer.