Twee pupillenteams op podium bij competitiefinale

16 sep 2019 - 14 september was een uitstekende dag voor de pupillen van Hylas. Tijdens de competitiefinale in Heerhugowaard werd door twee van de drie aanwezige teams het podium bereikt. De jongens A1 waren als zesde geplaatst voor de finale en werden uiteindelijk derde, mede door het verspringen waar alle jongens een PR behaalden.

Ondanks dat de meiden A2 de estafette drie keer moesten lopen, liepen ze bijna het zeventien jaar oude clubrecord uit de boeken, wat een goede boost gaf voor het derde kampioenschap op rij.

Femke was de enige A-pupil die zich als individu had geplaatst. Ze was als elfde gekwalificeerd voor de finale, waar ze uiteindelijk met drie mooie pr’s als zesde eindigde. De jongens pupillen C waren als derde team namens Hylas aanwezig. Met een nieuw persoonlijk teamrecord begonnen ze super aan de dag. Diverse persoonlijke records sneuvelden later op de dag ook nog, waardoor ze als team uiteindelijk op een verdienstelijke zesde plaats eindigden. Djowan was onze jongste vertegenwoordiger en bij het verspringen nadere hij zijn persoonlijke record tot op enkele centimeters, waarna hij wel tot een persoonlijke beste tijd kwam op de 40 meter sprint. Dit resulteerde voor Djowan in een hele mooie veertiende plaats in het eindklassement.

Voor alle uitslagen zie https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/32199/118/.

Met dank aan de ouders voor de foto's.