Recreant

Hardlopen kun je overal en op elk moment van de dag doen. Toch is het veel leuker, gezelliger en stimulerender om het samen te doen. Ervaren en gediplomeerde trainers helpen je om jouw training op een gezonde en veilige manier op te bouwen.

Het aantal trainingsgroepen bij Hylas is behoorlijk gegroeid, waardoor je zes dagen per week terecht kunt. De meeste lopers kiezen voor enkele vaste trainingsavonden, -dagen. Er zijn groepen voor beginners en gevorderden, voor mensen die recreatief willen lopen of lopers die jagen op goede prestaties. Onder het kopje trainingsrooster staan alle trainingen en trainers op een rij.

Blijf fit, ga een rondje hardlopen, maar loop alleen en houd afstand!

26 mrt - Omdat hardlopen op dit moment ongeveer nog de enige sport is die we wél buiten kunnen doen, raden we je aan om je duurloop af te wisselen met intervaltraining en krachtoefeningen. Lees meer.

Bijzonder afscheid van Johan de Jong

21 mrt - Met een witte bloem in de hand werd in een lange erehaag door vele Hylaslopers vandaag op een bijzondere wijze afscheid genomen van Johan de Jong. Lees meer.

Erehaag voor Johan de Jong

17 mrt - Vol bewondering voor de wijze waarop Johan met zijn ziekte is omgegaan en afscheid heeft genomen van alles wat hem dierbaar was, is hij vrijdag 13 maart thuis overleden. Lees meer.

Johan de Jong overleden

16 mrt - Na een lange en oneerlijke strijd is afgelopen vrijdag Johan de Jong overleden. Al heel lang was Johan een vaste waarde binnen de loopgroepen van de vereniging. Daarnaast zorgde hij er via zijn administratiekantoor voor dat de cijfers van de penningmeester werden omgezet in een overzichtelijk financieel verslag voor de ALV. Ondanks dat hij zijn jarenlange voorzitterschap van het Cluster Recreanten nog maar recent heeft overgedragen, was hij nog tot op het laatste moment bij het cluster en de vereniging betrokken. Johan is 59 jaar geworden. Bestuur, clusterleden en lopers zullen hem ontzettend missen.

Trainen voor de Alkmaar City Run, schrijf je nu in

29 feb - Wil je ook dit jaar de Alkmaar City Run lopen? Ben je een beginnende loper, kom dan bij Hylas trainen en volg eerst het Yakult Start to Run-traject en train door voor de Alkmaar City Run (5km). Wil je de 10 km lopen en je conditie en techniek verbeteren, kom dan langs voor een gratis proefles op maandag t/m donderdag en zaterdagochtend Lees meer.
Lees hier meer nieuwsberichten of bekijk meer foto's. Heb je zelf ook een nieuwsbericht? Meld het dan hier aan.

Kalender

28 mrt. Brijderloop

Lees hier de volledige kalender.

Persoonlijke records

23 sep. Marco Klaver 10 engelse mijl - 1:15:16

2 apr. Bas van Galen 5000m - 19:03

11 mrt. Ralf Groot 10 km - 47:11

1 apr. Rene Hoogland 10 km - 44.36

1 apr. Antoine La Rooij 10 km - 51:28

Lees hier meer pr's.

Wie is er jarig?

6 apr. Ruben Hammett

9 apr. Remco Broertjes

10 apr. Marja Bont

10 apr. Tiny Boom-Beemster

12 apr. Abinda Cardol

13 apr. Elena Repetto