Hardlopen kun je overal en op elk moment van de dag doen. Toch is het veel leuker, gezelliger en stimulerender om het samen te doen. Ervaren en gediplomeerde trainers helpen je om jouw training op een gezonde en veilige manier op te bouwen.

Het aantal trainingsgroepen bij Hylas is behoorlijk gegroeid, waardoor je zes dagen per week terecht kunt. De meeste lopers kiezen voor enkele vaste trainingsavonden, -dagen. Er zijn groepen voor beginners en gevorderden, voor mensen die recreatief willen lopen of lopers die jagen op goede prestaties. Onder het kopje trainingsrooster staan alle trainingen en trainers op een rij.

Sterke opening crossseizoen voor Hylas

30 okt - De traditionele opening van het crossseizoen 2019 was een feest voor onze Hylas-brigade. Er waren van jong tot oud veel podiumplaatsen en andere topnoteringen. Lees meer.

Help Hylas met het Indoorgala

28 okt - Ook dit jaar organiseert Hylas weer een groot evenement in de Wielerbaan in Alkmaar. Dit jaar op zaterdag 14 december. Natuurlijk zijn er veel vrijwilligers nodig om het Indoorgala tot een succes te maken, dus we hopen dat veel mensen ons willen helpen. Lees meer.

Looptrainer iets voor jou?

8 sep - Vind jij het leuk om lopers de juiste techniek op de baan bij te brengen en lopers te begeleiden bij een lange duurloop in de duinen. Geef je dan snel op. De LT2 opleiding start 30 september. Lees meer.

Zaterdag 14 september gaat Start to Run weer van start

8 sep - Het is een hardloopprogramma speciaal voor beginnende hardlopers. Onder begeleiding van een fysiotherapeut, een diƫtist en gediplomeerde trainers leer je hardlopen. Lees meer.

Vetverbrandingsloop vanaf 16 september weer vanaf de baan.

8 sep - Morgen is de laatste maandag dat de vetverbrandingsloop start vanaf de parkeerplaats bij het Duinvermaak. Neem voor de zekerheid je lampjes mee. Maandag 16 september starten we weer vanaf de baan. Haak jij ook weer aan?
Lees hier meer nieuwsberichten of bekijk meer foto's. Heb je zelf ook een nieuwsbericht? Meld het dan hier aan.

Kalender

Lees hier de volledige kalender.

Persoonlijke records

23 sep. Marco Klaver 10 engelse mijl - 1:15:16

11 mrt. Ralf Groot 10 km - 47:11

1 apr. Rene Hoogland 10 km - 44.36

1 apr. Antoine La Rooij 10 km - 51:28

22 mei. Johan Scheffe Halve marathon - 1.42.45

Lees hier meer pr's.

Wie is er jarig?

15 nov. Ellen Wolse

17 nov. Andrew Bosschaart

19 nov. Liesbeth Stam

21 nov. Richard Gooijers

22 nov. Kees Beurze

24 nov. Saskia Komen-Abbing