Hardlopen kun je overal en op elk moment van de dag doen. Toch is het veel leuker, gezelliger en stimulerender om het samen te doen. Ervaren en gediplomeerde trainers helpen je om jouw training op een gezonde en veilige manier op te bouwen.

Het aantal trainingsgroepen bij Hylas is behoorlijk gegroeid, waardoor je zes dagen per week terecht kunt. De meeste lopers kiezen voor enkele vaste trainingsavonden, -dagen. Er zijn groepen voor beginners en gevorderden, voor mensen die recreatief willen lopen of lopers die jagen op goede prestaties. Onder het kopje trainingsrooster staan alle trainingen en trainers op een rij.

Geslaagd!

6 jun - Geslaagd! Afgelopen maanden hebben Remco Bruin en Oscar Wokke de cursus Scheidsrechter en de cursus Wedstrijdleider gevolgd. Zowel Remco als Oscar hebben beide cursussen met succes doorlopen. Gefeliciteerd! Oscar heeft inmiddels praktijkervaring opgedaan bij av Castricum en Remco beleeft zijn vuurdoop als wedstrijdleider in Amsterdam komende vrijdag bij het Amsterdams baancircuit. We hopen bij Hylas nog vaak een beroep te kunnen en mogen doen op Remco en Oscar bij de organisatie en uitvoering van thuis wedstrijden.

Baantrainer, iets voor jou?

15 mei - In september start er weer een opleiding voor hardlooptrainer LT2 niveau, dit keer specifiek gericht op het geven van baantrainingen. Lees meer.

Vetverbrandingsloop

1 apr - Maandag 2e Paasdag is er geen training. Maandag 9 april start de vetverbrandingsloop weer vanaf de parkeerplaats bij het Duinvermaak in Bergen. Lees meer.

Jurycursus Algemeen bij Hylas

19 mrt - Jaarlijks organiseert Hylas een aantal wedstrijden (Indoorgala, instuifwedstrijd, Clubkampioenschappen, een competitiewedstrijd en dit jaar ook een pupillenwedstrijd en een sprintwedstrijd) waar juryleden ingezet worden om de wedstrijd goed te laten verlopen. Lijkt het je leuk om meer van de atletiekonderdelen af te weten en af en toe te helpen bij een wedstrijd (zoals bijvoorbeeld bij de pupillenwedstrijd op 16 juni a.s.) dan is het mogelijk om bij Hylas de cursus Jury Algemeen te volgen. Lees meer.

Start2run gaat weer van start op 3 maart a.s.

14 feb - Yakult Start to Run begint weer en wel op 3 maart 2018 om 9:30 uur. Je bent van harte welkom! Lees meer.
Lees hier meer nieuwsberichten of bekijk meer foto's. Heb je zelf ook een nieuwsbericht? Meld het dan hier aan.

Kalender

Lees hier de volledige kalender.

Persoonlijke records

13 apr. Marco Klaver 10 km - 44:50

11 mrt. Ralf Groot 10 km - 47:11

15 dec. Florien Deken Kogelstoten - 7,76 mt

1 apr. Rene Hoogland 10 km - 44.36

1 apr. Antoine La Rooij 10 km - 51:28

Lees hier meer pr's.

Wie is er jarig?

20 jun. Willem Hoogervorst

20 jun. Antonella Vignale

22 jun. Herman Westerveld

23 jun. Bert Wolven

23 jun. Wendy Gieling - van Til

24 jun. Elisabeth Kerkmeester