Hardlopen kun je overal en op elk moment van de dag doen. Toch is het veel leuker, gezelliger en stimulerender om het samen te doen. Ervaren en gediplomeerde trainers helpen je om jouw training op een gezonde en veilige manier op te bouwen.

Het aantal trainingsgroepen bij Hylas is behoorlijk gegroeid, waardoor je zes dagen per week terecht kunt. De meeste lopers kiezen voor enkele vaste trainingsavonden, -dagen. Er zijn groepen voor beginners en gevorderden, voor mensen die recreatief willen lopen of lopers die jagen op goede prestaties. Onder het kopje trainingsrooster staan alle trainingen en trainers op een rij.

Looptrainer iets voor jou?

8 sep - Vind jij het leuk om lopers de juiste techniek op de baan bij te brengen en lopers te begeleiden bij een lange duurloop in de duinen. Geef je dan snel op. De LT2 opleiding start 30 september. Lees meer.

Zaterdag 14 september gaat Start to Run weer van start

8 sep - Het is een hardloopprogramma speciaal voor beginnende hardlopers. Onder begeleiding van een fysiotherapeut, een diëtist en gediplomeerde trainers leer je hardlopen. Lees meer.

Vetverbrandingsloop vanaf 16 september weer vanaf de baan.

8 sep - Morgen is de laatste maandag dat de vetverbrandingsloop start vanaf de parkeerplaats bij het Duinvermaak. Neem voor de zekerheid je lampjes mee. Maandag 16 september starten we weer vanaf de baan. Haak jij ook weer aan?

Prijsuitreiking LAC

17 jun - Zaterdagavond 15 juni vond de prijsuitreiking van de LAC plaats. Derde plaats voor Carol Peperkamp en Agnes van Brug, zij eindigden met exact hetzelfde aantal punten. Tweede plek voor Marco Ghiglioni met één punt minder dan de winnaar, Loek Dingerdis, die het maximum van 125 punten heeft gescoord. Hoewel de dag fris begon werd het allengs warmer. Deze keer was gekozen voor een Indonesisch buffet en dit kon daardoor buiten worden genuttigd. Lees meer.

Trailrunning op zaterdag, doe je mee?

26 mei - In juni, juli en augustus is er iedere eerste zaterdag van de maand een speciale trailrun. Aanvang 9.00 uur, start vanaf de parkeerplaats Duinvermaak. Lees meer.
Lees hier meer nieuwsberichten of bekijk meer foto's. Heb je zelf ook een nieuwsbericht? Meld het dan hier aan.

Kalender

22 sep. Clubkampioenschappen

28 sep. Bergermeerrun

9 nov. Reünie Start 2 Run - najaar 2016

Lees hier de volledige kalender.

Persoonlijke records

23 sep. Marco Klaver 10 engelse mijl - 1:15:16

11 mrt. Ralf Groot 10 km - 47:11

1 apr. Rene Hoogland 10 km - 44.36

1 apr. Antoine La Rooij 10 km - 51:28

22 mei. Johan Scheffe Halve marathon - 1.42.45

Lees hier meer pr's.

Wie is er jarig?

17 sep. Ciska Nagtegaal- van Wijngaarden

18 sep. Natascha Hoek

20 sep. Nienke Duisdeiker

24 sep. Marcel van Zon

27 sep. Han Stroomer

30 sep. Priscilla Visser