Hardlopen kun je overal en op elk moment van de dag doen. Toch is het veel leuker, gezelliger en stimulerender om het samen te doen. Ervaren en gediplomeerde trainers helpen je om jouw training op een gezonde en veilige manier op te bouwen.

Het aantal trainingsgroepen bij Hylas is behoorlijk gegroeid, waardoor je zes dagen per week terecht kunt. De meeste lopers kiezen voor enkele vaste trainingsavonden, -dagen. Er zijn groepen voor beginners en gevorderden, voor mensen die recreatief willen lopen of lopers die jagen op goede prestaties. Onder het kopje trainingsrooster staan alle trainingen en trainers op een rij.

Heren team Hylas promoveert naar 1e divisie!

18 sep - Afgelopen zondag stond het heren team van Hylas aan de start van de competitiefinale. De finale vond plaats in Naaldwijk bij Olympus70 en samen met 11 andere verenigingen werd uitgemaakt welke 4 teams er naar de 1e divisie zouden gaan promoveren. Na een spannende strijd stond de ploeg met een 3e plaats op het podium en komen ze volgend jaar uit in de 1e divisie! Lees meer.

Eilandspolderloop 10 km en halve marathon

17 sep - Op 8 oktober organiseert de Stichting Eilandspolderloop weer het hardloop evenement in de Rijp. Je kunt verschillende afstanden lopen. Lees meer.

Tweede BergermeerRun - inschrijving gestart

12 sep - Na een succesvolle eerste BergermeerRun wordt dit jaar dit evenement opnieuw georganiseerd. Op 23 september zal het sportveld aan de Beethovensingel opnieuw omgetoverd worden tot een gezellig sportevenement voor jong en oud. Lees meer.

Clubkampioenschappen 2017 in aantocht

5 sep - In het laatste weekend van september vindt dit jaar de clubwedstrijd plaats. Voor zowel baanatletiek als recreanten. Hoe meer deelnemers, hoe meer vreugde! Lees meer.

Vetverbrandingsloop vanaf 18-9 weer vanaf de baan

5 sep - Maandag 11 september is de laatste keer dat we vanaf het Duinvermaak starten met de vetverbrandingsloop.
Lees hier meer nieuwsberichten of bekijk meer foto's. Heb je zelf ook een nieuwsbericht? Meld het dan hier aan.

Kalender

30 sep. Clubkampioenschappen

Lees hier de volledige kalender.

Persoonlijke records

11 mrt. Ralf Groot 10 km - 47:11

6 mrt. Marco Klaver 10 engelse mijl - 1:15:58

15 dec. Florien Deken Kogelstoten - 7,76 mt

23 sep. Arjen de Nobel 10 engelse mijl - 1:31:01

1 apr. Antoine La Rooij 10 km - 51:28

Lees hier meer pr's.

Wie is er jarig?

27 sep. Kim Buiter-Alphenaar

27 sep. Han Stroomer

28 sep. Sander de Haas

29 sep. Peter Sieben

30 sep. Priscilla Visser

1 okt. Manon Weijers